Youniverse.Today

Praktijk voor stress- en spierklachten

Maandag t/m donderdag

10.00 - 22.00 uur

Vrijdag

10.00 - 21.00 uur

Zaterdag

10.00 - 14.00 uur
Vandaag zijn wij geopend van 10.00 - 22.00 uur

Parkeren

Komt u met de auto, dan kunt u gratis parkeren bij het gemeentehuis aan de Kennedylaan, op vijf minuten loopafstand van de praktijk. In de binnenstad kunt u tussen 9:00 en 20:00 betaald parkeren. De Boven Nieuwstraat zelf is voor vergunninghouders.

Openbaar vervoer

De praktijk bevindt zich op vijf minuten loopafstand van station Kampen.

« Terug naar home

Privacybeleid

Privacybeleid

Privacyverklaring Youniverse.Today

Bezoekt u mijn site, mailt u mij of neemt u op andere wijze contact met mij op, dan ontvang ik persoonsgegevens van u. Ik bewaar en verwerk die gegevens. U kunt in deze privacyverklaring lezen waarom dat gebeurt, wat er met uw gegevens gebeurt en hoe u ze kunt aanpassen of laten verwijderen.

Verwerking persoonsgegevens

Youniverse.Today verwerkt uw gegevens wanneer u contact met mij opneemt. Dat kan zijn doordat u op de website het reserveringsformulier invult, e-mailt of belt, of als u bij mij in de praktijk komt. Hoofdzakelijk bij de eerste intake vraag ik naar en verwerk ik gegevens die ik van u krijg. Deze zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u mij geeft
  • Algemene gezondheid
  • Klachten van lichamelijke aard
  • medicijngebruik
  • voortgang behandeling 

Als  mijn website bezoekt, verzamel ik ook informatie van u die niet persoonlijk is, zoals:

  • De naam van de browser die u gebruikt
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt
  • De serviceprovider waarmee u internettoegang hebt

De redenen van verwerking van uw gegevens.

Op deze manier kan ik de betalingsafhandeling met u regelen. Ook kan ik contact met u onderhouden. Dat kan zijn bellen, mailen of post toesturen. Daarnaast biedt het mij de mogelijkheid om bezoekersgedrag te analyseren om mijn website verder te verbeteren.

Ik verkoop uw gegevens niet en geef ze niet door aan anderen. Ook gebruik ik ze niet om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen of om besluiten te nemen op basis van geautomatiseerde verwerkingen.

Derde partijen.

Youniverse.Today is doorgaans de enige rechtspersoon die toegang heeft tot uw gegevens. Er zijn enkele andere rechtspersonen die beperkte en tijdelijke toegang hebben tot uw gegevens of een deel daarvan (maar nooit uw zelf aangeleverde medische gegevens, deze zijn alleen bij Youniverse.Today bekend). Dat is alleen het geval als de wet daartoe verplicht of als dat voor mij noodzakelijk is om mijn bedrijf goed te kunnen uitvoeren.

Het gaat om de volgende ‘derden’:

  • De websitehost, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren.
  • Google Analytics, voor de analyse van de gegevens van bezoekers van mijn website.
  • Het softwarebedrijf dat de reserveringsmodule mogelijk maakt en indien nodig onderhoud kan plegen ter verbetering van deze module.

Wat doe ik met cookies?

Youniverse.Today gebruikt analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Analytische cookies verzamelen informatie over het gedrag van bezoekers op een website.

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Daarnaast bestaan er nog tracking cookies die het surfgedrag van de bezoeker volgen. Die maken het mogelijk om gerichter te kunnen adverteren. Voor deze cookies is een cookieverklaring nodig omdat hiervoor persoonsgegevens worden gebruikt. Youniverse.Today gebruikt deze cookies niet.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics.

De analytische cookies worden toegepast om Google Analytics te kunnen gebruiken.

Met die gegevens krijg ik inzicht in zaken als welke pagina’s het meest worden bezocht, hoe lang een bezoeker blijft en welke links worden aangeklikt. Dat maakt het mogelijk de website verder te verbeteren en meer informatie te bieden die de bezoekers graag lezen. Via de volgende link vindt u meer informatie over het privacybeleid van Google Analytics: 

https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb hier geen invloed op.

Hoe lang bewaar ik uw persoonsgegevens?

Ik bewaar uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor ik uw gegevens verzamel.

Ik hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens: artikel 52 AWR; fiscale boekhoud en administratieplicht, 7 jaar;

Persoonsgegevens artikel 7:454 lid 3 BW; medische behandelgegevens, 15 jaar;

Persoonsgegevens: persoonlijk verstrekte gegevens zoals b.v. voor- en achternaam, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres, 5 jaar.

Hoe beveilig ik persoonsgegevens?

Youniverse.Today neemt de bescherming van uw gegevens serieus en heeft passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Deze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url.

Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan via e-mail contact op. U kunt uw bericht sturen naar massage@youniverse.today

Wilt u uw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Natuurlijk kunt u altijd uw persoonsgegevens inzien, corrigeren of laten verwijderen.

Ik wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Ben je jonger dan 18 jaar?

Dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om mijn reserveringsmodule, producten en diensten te gebruiken.

Heeft u tips of vragen?

Neem contact op met:

Youniverse.Today

Boven Nieuwstraat 60

8261 HE, Kampen

06-43155521